Köszöntjük a Szivárvány Óvodában

A Szivárvány Óvoda Ajka-Padragkút városrészben, csendes, szép, falusias környezetben helyezkedik el, 2004. július 1-től az Ajka Városi Óvoda intézményegységeként működik. Óvodánk 1952-ben nyitotta meg kapuit, ezzel városunk legrégibb intézménye. Családias környezetben, az Aranyhal vegyes életkorú óvodai csoportba fogadjuk a gyerekeket.

Programunk

Az Ajka Városi Óvoda mind a 6 óvodájában 2008. szeptember 1-től közös Pedagógiai Program alapján végezzük nevelőmunkánkat, amelyben központi helyet kap a játék, a kommunikáció, a külső világ tevékeny megismerésére nevelés.

Érzelemgazdag, szeretetteljes, befogadó és biztonságot nyújtó óvodai környezetet alakítunk ki, ahol a dolgozók személyes példája, az esztétikus környezet mintát ad a gyerekek és a felnőttek számára.

Blogbejegyzéseink

 

Gomba projekt a Szivárvány Óvodában

Gomba projekt a Szivárvány Óvodában

Nagyon megörültünk, mikor a Humusz Szövetség kiírásban megláttuk, hogy az idei pályázati téma: a gomba. Az ovink olyan szerencsés helyzetben van, hogy az udvarunkon tavasztól- őszig esős, párás időben több fajta gomba is előbújik.(Mezei szegfűgomba, gyapjas...

bővebben

A Föld napja

  A Föld Napjához kapcsolódva a kerti munkák alatt megfigyeltük a gallyazást, összegereblyéztük az elhullott leveleket és az elszáradt növényeket. A kertben segítettünk a gyomlálásban és annak elszállításában. Közelről megfigyeltük a növények felépítését....

bővebben

Kapcsolat

Nyitvatartás rendje: Hétfőtől péntekig 7:00-tól 16:00 óráig

 

8452 Ajka-Padragkút, Padragi u. 198.

+36 88/501-330

szivarvanyajka@gmail.com

Kapcsolódó oldalak

Ajka Városi Óvoda

Hétszínvirág Óvoda

Katica Óvoda

Vizikék Óvoda

Zöldikék Óvoda

Patakparti Óvoda

Szeretettel várjuk óvodánkban!